ANIMAL PRINT FLAT SANDALS Detaje

 

Leopard - 3608/510

Flat leopard print sandals. Lining and sole in animal print. Strap on the front.

Sole height 1.5 cm. / 0.5″

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 2 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 3 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 4 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 5 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 6 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s
Pamje 7 nga ANIMAL PRINT FLAT SANDALS të Zara-s