ÇANTË SUPI ME SHAMI Detaje

 

Me viza - 5445/510

Çantë supo e disponueshme me stampim me kombinim të ngjyrash dhe me vija. Trupi si tip shami. Rrip çante supi me rripa tubularë me ngjyrë lëkure me detaje nyjesh dhe unazash metalike.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 50 x 35 x 1 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SUPI ME SHAMI të Zara-s