ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE Detaje

 

I zi - 3209/520

Çantë tip çantë shpine. Kombinim materialesh dhe ngjyrash në prerje. Ka dy xhepa me mbyllje me zinxhir ku xhepi kryesor ka një ndarje për pajisjet elektronike dhe portative të madhësisë deri në 13 inç. Xhepi i poshtëm ka një dekorim me gërsheta. Qepje me rrip dore dhe dy rripa supi të rregullueshëm. Pjesa e pasme është me mbushje për të siguruar rehati gjatë përdorimit. Përveç kësaj, në këtë zonë, ka një xhep me mbyllje me zinxhir. Ka një zbukurim të heqshëm në ngjyrë kafe. Look urban - fustan.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 43,5 x 31 x 8 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE ME GËRSHETA SHUMËNGJYRËSHE të Zara-s