ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI Detaje

 

E verdhë Mustardë - 6085/510

Çantë formë shopper ngjyrë e zezë. Stampim me lekurë gjarpri në trup. Xhepa në pjesën e përparme. Detaje metalike ngjyrë floriri në pjesën e sipërme. Rripa çante supi. Portofol i brendshëm i heqshëm me mbyllje të zinxhirit dhe katër pozicione kartash. Detaje zinxhiri ngjyrë floriri. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 30 x 30,5 x 9 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHOPPER ME ZINXHIR STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s