ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT Detaje

 

E bardhë - 6332/510

Çantë supi prej lëkure, e disponueshme në disa ngjyra: e bardhë dhe e zezë. Trup i rrumbullakët prej lëkure soft me pala. Rrip supe prej lëkure. Pjesa e brendshme e veshur, e pajisur me xhep që mbyllet me zinxhir dhe qese të ndashme prej tekstili që mbyllet me anë të palave me ngjyra kontrastuese. Mbyllje me mbërtheckë.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 17,5 x 17,5 x 8 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË E RRUMBULLAKËT SUPI PREJ LËKURE SOFT të Zara-s