XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY Detaje

 

E kaltër - 6840/049

The Noki Pant In Misty Blue.

Xhinse me bel të lartë me xhepa përpara dhe xhepa të mëdhenj mbrapa. Efekt të zbardhura. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s
Pamje 9 nga XHINSE BLU ZW PREMIUM NOKI MISTY të Zara-s