XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE Detaje

 

Gri - 1101/530

Xhep format çante imitim lëkure në formë miushi. Ndarje me mbyllje mesatare me zinxhir. Rrip supi.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 25 x 17 x 13 cm

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga XHEP ME MOTIV MIUSHI LËKURE të Zara-s