TRUPORE PUNIM LLASTIKU ME FLUTURA

Trupore me punim llastiku me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë. Aplikim me flutura në anë.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 15% pambuk i ricikluar.

Natyrale e hapur | 3905/600

12,95 EUR

Zgjidh masën

 • 1-3 months (62 cm)
  Coming soon1-3 months (62 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 3-6 months (68 cm)
  Coming soon3-6 months (68 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 6-9 months (74 cm)
  Coming soon6-9 months (74 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë