TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT Detaje

 

Gri miu - 9598/027

Triko e thurur bërë me pëlhurë të përzier leshi me jakë të rrumbullakët dhe me mëngë të gjata. Finitura me llastik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 2 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 3 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 4 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 5 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 6 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 7 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s
Pamje 8 nga TRIKO E THURUR ME JAKË TË RRUMBULLAKËT të Zara-s