RROBA BANJE STAMPIM ME LULE

Rroba banje të konfeksionuara prej pëlhure teknike. Bel elastik i rregullueshëm me lidhëse. Xhepa anësorë dhe detaj me xhep pllakë me kapak në pjesën e pasme. Astar i brendshëm.

Gjatësia e qepjes së brendshme të këmbës: 15 cm.
Gjatësia e qepjes së jashtme të këmbës: 41 cm.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 50% poliamid i ricikluar.

E kaltër | 8574/300

22,95 EUR

Zgjidh masën

  • M
  • L
  • XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë