PULOVËR ME THURJE

Pulovër me thurje me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa në sup.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyral | 2209/523

15,95 EUR

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë