PULOVËR E HAPUR ME THURJE Detaje

 

E zezë - 4087/415

Triko e hapur me jakë përpara dhe mëngë të gjata. Xhepa të përparmë të mëdhenj. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CMJOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s
Pamje 8 nga PULOVËR E HAPUR ME THURJE të Zara-s