PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV Detaje

 

E zezë - 5372/406

Pantallona sportive të ngushta me bel të rregullueshëm me lidhëse. Xhepa tek pjesa e sipërme me mbërthesë me zinxhir dhe detaje me xhep të madh mbrapa. Detaj me shirit anësor me teks të printuar me reliev. Palë me punim llastiku elastik.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s
Pamje 9 nga PANTALLONA SPORTIVE TEKST ME RELIEV të Zara-s