PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER Detaje

 

Gri/Ngjyrë toke - 1478/023

Pantallona mesatarisht të gjera me qemer elastik në pjesën e pasme. Xhepa para dhe xhepa fallco me tegel tub në anën e pasme. Finiturë me çarjet anësore. Mbyllja e përparme me zinxhir dhe tokëz metalike.

LARTËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 2 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 3 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 4 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 5 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 6 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 7 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s
Pamje 8 nga PANTALLONA DERI TE KAVILJA ME KUADRATE JOGGER të Zara-s