PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS Detaje

 

E kaltër e hapur - 8614/518

Paliçeta me jakë të drejtë dhe tiranda të rregullueshme me mbërthesë metalike. Mbërthesë me perçinë anësore dhe xhepa përpara.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS të Zara-s
Pamje 2 nga PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS të Zara-s
Pamje 3 nga PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS të Zara-s
Pamje 4 nga PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS të Zara-s
Pamje 5 nga PALIÇETA TË SHKURTRA XHINS të Zara-s