MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 3524/510

Mule të sheshta me kombinim ngjyrash. Stampim me motive kafshësh në prerje. Finiturë në majë bajame.

Lartësia e takës 1.4 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 5 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 6 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 7 nga MULE TË SHESHTA STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s