I përditshëm

Pantallona të Përditshëm për Burra

Prej pantallonave për vrapim 'joggers', kinot, e deri te pantallonat me xhepa 'cargo' dhe pantallonat e shkurtuar, koleksioni jonë i pantallonave të përditshëm për burra është sa i gjerë aq edhe me stil. Jemi përkujdesur për çdo event dhe nuancë - prej të zezës deri te ngjyra gri dhe e bardhë - të cilat do të plotësojnë rrobat tuaja ekzistuese.