TRIKO

Xhemperë me Thurje dhe Pulovra për Meshkuj

Pulovrat me thurje për meshkuj janë sa të gjithanshëm aq edhe me stil. Koleksioni jonë përfshinë dizajnet me mëngë të shkurtëra, mëngë të gjata dhe pa mëngë të cilët mund të vishen të vetëm apo të shtresuar mbi maica, xhaketa dhe triko. Me jakë V, jakë të rrumbullakët dhe stilet me zinxhirë sjellin opsione që u përshtaten shijeve individuale. Me ngjyra, të zbukuruar dhe stilet me kapuç kompletojnë koleksionin e këtij stili të gjithanshëm që përshtatet shumë mirë me veshjet e përditshme dhe ato formale.

MUND T’JU INTERESOJË