Çanta shpine

  • ÇANTË SHPINE QENUSH GLITTER
   22,95 EUR
   Çantë shpine mini me xixa e veshur me vinil. Ndarja kryesore me mbyllje me zinxhir. Xhepa në pjesën e përparme. Rrip dore dhe rripa të pasmë të rregullueshëm.
  • ÇANTË SHPINE QENUSH GLITTER

 • Çanta Shpine për Vajza

  Koleksioni i çantave të shpinës për vajza është tërheqës dhe mbështetës. Të dizajnuara për të qenë të rehatshme dhe 'cool', çantat e shpinës thes vijnë të njëngjyrshme por edhe me stampime që bien në sy në mënyrë që të ketë opsione që mund të barten në shkollë dhe në udhëtime gjatë fundjavës. Me praktikalitet të theksuar, përmbajnë detale dizajni si xhepa të brendshëm dhe të jashtëm për t'i mbajtur gjërat sigurtë dhe në afërsi.

  • ÇANTË SHPINE E GOMUAR
   19,95 EUR
   Çantë shpine me finiturë të gomuar. Ndarja kryesore me mbyllje me zinxhir. Xhep i përparmë shtesë me mbërthim me rrip ngjitës. Rrip dore dopio dhe rripa supi të pasmë të rregullueshëm. Astar i brendshëm pëlhure.
  • ÇANTË SHPINE E GOMUAR


 • ÇANTË THES PAMBUKU
  ÇANTË THES PAMBUKU