KARFICË KRAVATE ME RELIEF Detaje

 

E praruar - 8435/401

Karficë për kravata të ngushta. Finiturë metalike.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KARFICË KRAVATE ME RELIEF të Zara-s
Pamje 2 nga KARFICË KRAVATE ME RELIEF të Zara-s
Pamje 3 nga KARFICË KRAVATE ME RELIEF të Zara-s
Pamje 4 nga KARFICË KRAVATE ME RELIEF të Zara-s