KËMISHË ME STAMPIM Detaje

 

E gjelbër/natyrale - 8574/532

Këmishë me jakë me kapak dhe mëngë të gjata me kopsë. Mbyllje me kopsa përpara dhe xhepa në pjesën e sipërme të mëdhenj me kapak. Motive me qëndisje në kraharor dhe stampim all over.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga KËMISHË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË ME STAMPIM të Zara-s