KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME Detaje

 

E zezë - 3067/022

Këmishë me jakë me kapak përpara me mëngë të gjata të fryra me finiturë me mansheta. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 2 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 3 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 4 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 5 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 6 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 7 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s
Pamje 8 nga KËMISHË E DERDHUR ME STAMPIME të Zara-s