JELEK KOSTUMI HAVANES LINO Detaje

 

Ngjyrë rëre - 5644/668

Jelek kostumi tip havanes me jakë V dhe mbërthesë me kopsa përpara. Xhepa përpara. Pëlhurë lino 50%.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga JELEK KOSTUMI HAVANES LINO të Zara-s
Pamje 2 nga JELEK KOSTUMI HAVANES LINO të Zara-s
Pamje 3 nga JELEK KOSTUMI HAVANES LINO të Zara-s
Pamje 4 nga JELEK KOSTUMI HAVANES LINO të Zara-s