JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP Detaje

 

E zezë - 6045/403

Jeans slim fit me xhepa me shumë funksione. Pesë xhepa. Detaje me rripa dhe efekt me grisje me arnë dekoruese stampuar me shami të kombinuar me kontrast. Mbërthesë e përparme me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga JEANS XHEPA TË MËDHENJ SHAMI RRIP të Zara-s