FUND FINITURË SATENI Detaje

 

Ngjyrë mustarde - 9479/057

Fund i derdhur me bel elastik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga FUND FINITURË SATENI të Zara-s