BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE Detaje

 

E purpurt - 5584/408

Top i shkurtër me jakë halter.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZE E SHKURTER ME JAKE ME RRIPA TE HOLLE të Zara-s