BLUZË CALM MOOD BLLOQE NGJYRE

Bluzë jakë e rrumbullakët dhe pa mëngë. Stampim teksti në kraharor.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 15% pambuk i ricikluar Care for water: prodhuar duke përdorur më pak ujë

Ngjyrë natyrale | 1386/505

4,95 EUR-35%2,99 EUR
Artikujt e shportës nuk mund të rezervohen derisa të përfundojë blerja.

Zgjidh masën

  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë