BLUZË ME VIJA ME PALA Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 7484/065

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe jakë V me mëngë nën bërryl. Detaje me flutura. Mbërthesë përpara me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME VIJA ME PALA të Zara-s