BLUZË ME NYJË MBRAPA Detaje

 

E bardhë e thyer - 5644/156

Bluzë me jakë V dhe me mëngë të gjata me finiturë elastike. Detaj me nyje mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME NYJË MBRAPA të Zara-s