BLUZË ME MËNGË TË GJATA Detaje

 

E zezë - 0264/001

Trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të fryra në sup. Mbërthesë me kopsa me perlë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË ME MËNGË TË GJATA të Zara-s