ATLETE ME GOMË TË TRASHË Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 2310/520

Atlete sportive me lidhëse. Lidhëse me pesë kalime. Kombinimi i ngjyrave dhe materialeve në prerje të kombinuara në material, lëkurë me finiturë kamoshi, pëlhurë rrjetë dhe detaje reflektuese. Detaje të kapses në pjesën e përparme dhe thembra. Shuall maksi voluminoz.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 7 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 8 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s
Pamje 9 nga ATLETE ME GOMË TË TRASHË të Zara-s