ÇANTË SHPINE MINI E YLBERTË Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 1137/530

Çantë shpine mini me ngjyra ylberi në material që pastrohet lehtë. Ndarje kryesore dhe xhep përpara shtesë me mbyllje me zinxhir. Rrip dore dhe rrip çante të rregullueshme.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 26 x 21 x10 cm

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE MINI E YLBERTË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE MINI E YLBERTË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE MINI E YLBERTË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE MINI E YLBERTË të Zara-s