Karta dhuratë

Dhuro modë. Ne shesim kara dhuratë të shumave të ndryshme vetëm në shtetet/rajonet e listuara më poshtë. Për më shumë informacion, shihni kushtet e përdorimit.

 • Argjentinë: Kartë pa taksë (AR$ 350 deri në AR $5000).
 • Australia: Kartë pa taksë (40 AUD$ deri në 500 AUD$).
 • Bosnjë: Kartë pa taksë (50 BAM deri në 1000 BAM).
 • Bullgari: Kartë pa taksë (40 BGN deri në 1000 BGN).
 • Brazili: Kartë pa taksë (50 R$ deri në 800 R$).
 • Kinë: Kartë pa taksë (100 CNY deri në 1000 CNY).
 • Qipro: Kartë pa taksë (20 EUR deri në 200 EUR).
 • Kosta Rika: Kartë pa taksë (C 20 000 deri në C 200 000).
 • Kolumbi: Kartë pa taksë (50 000 COP $ deri në 1 000 000 COP $).
 • Kroacia: Kartë pa taksë (200,00 HRK deri në 4000,00 HRK).
 • El Salvador: Kartë pa taksë (30 USD deri në $ 400 USD).
 • Sllovaki: Kartë pa taksë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Sllovenia: Kartë pa taksë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Finlandë: Kartë pa taksë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Guatemalë: Kartë pa taksë (250 Q deri në 3000 Q).
 • Honduras: Kartë pa taksë (600 L deri në 8000 L).
 • Hungari: Kartë pa taksë (5000 HUF deri në 100 000 HUF).
 • Indi: Kartë pa taksë (1000 INR deri në 5000 INR).
 • Indonezi: Kartë pa taksë (500 000 IDR deri në 5 000 000 IDR).
 • Kazakistan: Kartë pa taksë (5 000 KZT deri në 100 000 KZT).
 • Macao SAR: Kartë pa taksë (200 MOP deri në 2000 MOP).
 • Maqedoni: Kartë pa taksë (2000,000 MKD deri në 30 000,00 MKD).
 • Malajzi: Kartë pa taksë (100 MYR deri në 1000 MYR).
 • Marok: 400, 700 dhe 1000 MAD.
 • Mali i Zi: Kartë pa taksë (30 EUR deri në 500 EUR).
 • Nikaragua: Kartë pa taksë (700,00 C deri në C 10 000,00).
 • Panama: 30, 70, 90 PAB.
 • Peru: Kartë pa taksë (80 NS deri në 1500 NS).
 • Porto Riko: Kartë pa taksë (25 USD deri në USD 500).
 • Republika Ceke: Kartë pa taksë (500 CZK deri në 10 000 CZK).
 • Republika Dominikane: 1000, 1500 dhe 2000 DOP.
 • Rumania: Kartë pa taksë (150 RON deri në 1 500 RON).
 • Serbi: Kartë pa taksë (3 000 RSD deri në 50 000 RSD).
 • Singapor: Kartë pa taksë (50 SGD deri në 800 SGD).
 • Afrika e Jugut: Kartë pa taksë (200 R deri në 5000 R).
 • Tajlandë: Kartë pa taksë (1000 BAHT deri në 15 000 BAHT).
 • Taiëan: 1500, 3000, 5000 dhe 8000 NT$.
 • Ukrainë: Kartë pa taksë (1000 UAH deri në 10 000 UAH)
 • Uruguaj: Kartë pa taksë (650 UY$ deri në 5000 UY$).

Kushtet e përdorimit

Karta dhuratë ju lejon të blini çdo produkt për shitje në dyqanet Zara që ndoshen në shtetin/rajonin në të cilin kjo kartë është blerë, dhe nuk mund të përdoret për të blerë produkte në internet. Kjo kartë dhuratë mund të paguhet përmes secilës prej formave të pagesës të pranuara në dyqanet e shtetit/rajonit që e ka lëshuar.

Karta dhuratë është e vlefshme deri në datën e treguar në të ose në kuponin e blerjes dhe mund ta përdorni deri në datën e skadimit sa herë të dëshironi deri në mbarimin e fondeve që përmban.

Nëse blerja tejkalon bilancin e disponueshëm në kartën dhuratë diferenca mund të paguhet në para ose përmes ndonjë prej formave të tjera të pagesës të pranuara nga dyqani ku është bërë blerja.

Nëse nuk përcaktohet ndryshe në kushtet e përdorimit të kartave dhuratë që janë të aplikueshme në shtetin/rajonin përkatës, produktet e blera me kartën dhuratë i nënshtrohen të njëjtës politikë shkëmbimi dhe kthimi si çdo produkt tjetër i shitur në të njëjtin shtet/rajoni. Kur është e aplikueshme, rimbursimi për kthimin e produktit të blerë me kartën dhuratë do të bëhet duke rritur gjendjen e fondeve të kartës. Në rast se ka skaduar, ose fondet kanë mbaruar, nënë kryhet një kthim, çmimi i produktit të blerë do të rimbursohet sipas mënyrës së zgjedhur nga përdoruesi i kartës.

Gjendja e disponueshme e parave në kartën dhuratë është diferenca midis gjendjes në kartë përpara se të bëni një blerje dhe shumës së kësaj të fundit. Nëse kushtet e përdorimit të kartave dhuratë që përdoren në shtetin/rajonin përkatës e parashikojnë atë gjë, gjendja e disponueshme në kartën dhuratë do të shfaqet në kuponin e blerjes që lëshohet kur e përdorni.

Karta dhuratë përbën një dokument për atë që e zotëron, dhe përgjegjësia për përdorimin e saj është ekskluzivisht e pronarit të saj. Zara nuk do ta zëvendësojë atë në rast të vjedhjes, humbjes apo dëmtimit.

Në çdo shtet/rajon kartat dhuratë lëshohen dhe menaxhohen në mënyrë të pavarur nga kompanitë që zotërojnë dyqane Zara të vendosura në atë shtet/rajon.

Kushtet e përdorimit të kartave dhuratë mund të ndryshojnë nga shteti/rajoni në shtet/rajon. Ju lutemi kontrolloni kushtet e përdorimit të kartave të dorëzuara gjatë blerjes së kartës dhuratë dhe/ose të disponueshme në dyqane në shtetin/rajonin tuaj .