XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV Detaje

 

Blu indiane - 0706/490

Xhup me jakë me kapak përpara me kapuç të kombinuar me kontrast me pëlhurën reflektuese. Mëngë të gjata me mansheta dopio elastike me kombinim. Xhepa në pjesën e sipërme me kapak në kraharor dhe me fileto në ijë. Palë dopio e rregullueshme anash e kombinuar me kontrast. Mbyllje përpara e kombinuar me zinxhir dhe perëçina

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP XHINS ME KOMBINIM SPORTIV të Zara-s