XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË Detaje

 

E zezë - 5388/400

Xhaketë me jakë të golf dhe mëngë të gjata të mbyllura në fund me zinxhir dhe kopsë. Xhepat e përparme me fileto në ijë me mbyllje me zinxhir. Detaje të xhepit të brendshëm. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP MOTORISTËSH LËKURE E VËRTETË të Zara-s