XHUP ME STRUKTURË ME MBUSHJE

Xhup me jakë me finiturë llastiku dhe mëngë të gjata. Xhepa me fileto në ijë. Detaj me xhep të brendshëm. Palë me finiturë elastike. Mbërthim i përparmë me zinxhir.

E zezë | 0706/320

49,95 EUR

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L
  • XL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë