XHUP ME QËNDISJE ME FISTON Detaje

 

Kaki - 2574/622

Xhup me jakë me kapuç të rregullueshëm me lidhëse. Mëngë të gjata me flutura në fund. Bel elastik. Pjesa e poshtme asimetrike me aplikim me qëndisje me fiston. Mbyllje përpara me zinxhir.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP ME QËNDISJE ME FISTON të Zara-s