XHUP ME PUPLA Detaje

 

E bardhë e thyer - 0518/043

Pallto e fryrë me pupla mbushje me pendë dhe pupla. Jakë e hedhur me mëngë të gjata. Mbyllja anësore me pëlhurë në të njëjtën ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 8 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s
Pamje 9 nga XHUP ME PUPLA të Zara-s