XHUP ME MBUSHJE METALIKE

Xhup i konfeksionuar me pëlhurë teknike me finiturë të metalizuar. Jakë e lartë dhe mëngë të gjata me llastik fundor. Xhepa me fileto në ijë dhe detaj xhepi i brendshëm. Stampim me efekt reflektues prapa. Mbërthim i përparmë me zinxhir.

Argjend | 7627/400

69,95 EUR

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë