XHUP MATERIAL PELLUSHI Detaje

 

Blu nate - 4341/709

Xhup material pellushi me kapuç dhe mëngë të gjata. Mbyllje në pjesën e sipërme me zinxhir dhe me xhepa para. Astar i brendshëm me mbushje.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP MATERIAL PELLUSHI të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP MATERIAL PELLUSHI të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP MATERIAL PELLUSHI të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP MATERIAL PELLUSHI të Zara-s