XHUP MATERIAL ELASTANT Detaje

 

Blu marinari - 9621/456

Xhup me jakë me kapak dhe mëngë të gjata të mbledhura tek kyçi me kopsë. Xhepa të mëdhenj me kapak përpara në kraharor dhe në ijë. Mbërthesë tek pjesa e sipërme me zinxhir.

• Bielastik: Material streç me kapacitet rekuperimi të mirë (në të dy drejtimet) pasi të jetë ushtruar një forcë mbi të.
• Easy care: Tharje e shpejtë dhe hekurosje e lehtë.

GJATËSIA E MODELIT: 189 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 6 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s
Pamje 7 nga XHUP MATERIAL ELASTANT të Zara-s