XHUP I LEHTË ME MBUSHJE Detaje

 

e gjelbër e zbehtë - 1136/899

Xhuboks me jakë me kapak dhe mëngë të gjata me kopsë. Mbyllje me kopsa të veshura përpara dje xhepa në pjesën e sipërme të llojit të jashtëm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHUP I LEHTË ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 2 nga XHUP I LEHTË ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 3 nga XHUP I LEHTË ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 4 nga XHUP I LEHTË ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 5 nga XHUP I LEHTË ME MBUSHJE të Zara-s