XHINSE TË SHKURTRA HIGH RISE ME GRISJE

Pantallona të shkurtra me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalëboje. Detaje me grisje dhe palë pa tegel. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 20% pambuk i ricikluar.

E kaltër e hapur | 5862/163

22,95 EUR

Zgjidh masën

 • 32
 • 34
 • 36
 • 38
 • 40
 • 42
  Shih produkte të ngjashme
 • 44
  Shih produkte të ngjashme
 • 46

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë