XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA Detaje

 

E zezë - 6987/652

Xhinse të ngushta fit me rrip të brendshëm të rregullueshëm dhe mbyllje të kopsës para. Pesë xhepa dhe pëlhurë e zbardhur.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË NGUSHTA TË ZEZA TË ZBARDHURA të Zara-s