XHINSE TË NGUSHTA Detaje

 

E kaltër - 7513/052

The Skinny In Dive Blue.

Xhinse me shtrat mesatar me pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Detaje me grisje në pjesën e përparme. Palë me finiturë të fijëzuar. Mbërthesë te pjesa e sipërme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE TË NGUSHTA të Zara-s