XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA Detaje

 

E kaltër e hapur - 8527/601

Xhinse të ngushta me rrip mesi të brendshëm të rregullueshëm dhe mbëthesë me kopsë përpara. Pesë xhepa. Detaje me grisje dhe finiturë e fijëzuar në fund.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE TË NGUSHTA ME TË GRISURA të Zara-s