XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE Detaje

 

E kaltër e mesme - 6987/657

Xhinse pas trupit me rrip mesi të brendshëm të rregullueshëm me mbyllje kopse para, kopsa sustë me madhësi 6. Pesë xhepa.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË NGUSHTA BAZIKE të Zara-s