XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP Detaje

 

E kaltër e hapur - 6751/021

Xhinse me bel të lartë me rrip mesi të brendshëm elastik. Xhepa anësorë dhe të mëdhenj përpara. Detaj rripi tip kordoni. Mbyllja e përparme me kopsa metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 7 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 8 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s
Pamje 9 nga XHINSE TË GJERA Z1975 ME RRIP të Zara-s