XHINSE TË GJERA ME RRIP Detaje

 

E kaltër - 6186/605

Xhinse të gjera me mes elastik nga mbrapa dhe mbyllje para me kopsa. Pjesa e poshtme me rrip të rregullueshëm me tokëz. Xhepa tip të mëdhenj përpara dhe mbrapa.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Pamje 1 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s
Pamje 2 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s
Pamje 3 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s
Pamje 4 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s
Pamje 5 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s
Pamje 6 nga XHINSE TË GJERA ME RRIP të Zara-s