XHINSE STRETCH JOGGER

Xhinse stretch fit me qemer elastik dhe lidhëse të rregullueshme përpara. Pesë xhepa.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 30% TENCEL™ Lyocell.

gur | 6917/557

15,95 EUR

Zgjidh masën

 • 9-12 months (80 cm)
  Coming soon9-12 months (80 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 12-18 months (86 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 18-24 months (92 cm)
  Coming soon18-24 months (92 cm) - Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme
 • 2-3 years (98 cm)
 • 3-4 years (104 cm)
 • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë